قاعدتاً سادهترین راه واردات خودرو آن هم از شرکتهای چینی میباشد. با وجودی که سایپا یک خودروساز محسوب میشود، اما وسوسه سودآوری باعث شده تا به بازار واردات، توجه بیشتری معطوف کند. در این صورت حتی در زمانی که ساخت خودرو سودآوری کافی نداشته باشد یا محدودیتهای واردات کاهش و امکان رقابت محصولات فعلی با وارداتی میسر نباشد، این شرکت همچنان در بخش واردات به سودآوری خود ادامه خواهد داد و بهنوعی توازن و تعادل در دوکفه ترازوی تولید داخل و واردات را حفظ خواهد نمود.
این دومین خودروی شاسیبلند چینی بعد از برلیانس V5 در سبد محصولات سایپا میباشد. تغییر رویکرد از محصولاتی چون V5 و Z300 به سمت خودروهای چانگان در مدتی چنین اندک، عجیب مینماید. فارغ از مشکلات کیفی چانگان که منجر به فراخوانی خودروهای آن در سال گذشته شده، این شرکت یکی از بزرگترین و باسابقهترین خودروسازهای چینی به شمار میرود که توانسته با همکاری گسترده و طولانیمدت با برندهایی چون سوزوکی، مزدا و فورد، خود را آبدیده نماید.
کراس آور CS35 نیز همانند سدان ایدو از موتور چهار سیلندر 1.6 لیتری با قوای 125 اسب بخار استفاده میکند. البته یک موتور 1.5 لیتری توربو با قدرت 174 اسب بخار نیز برای این خودرو قابل انتخاب است. برای انتقال نیرو هم گیربکسهای 5 سرعته دستی یا 4 سرعته خودکار قابل انتخاب میباشند.
طراحی CS35 نسبتاً خوب است و با وجود شباهت به خودروهای معروفتر این رده، میتوان نام تجاری و لوگوی چانگان را با افتخار روی خود پذیرا باشد. این خودرو در اصل اولین SUV چانگان است که با نشان تجاری خود این شرکت به فروش میرسد. همانند سایر خودروهای اخیر چانگان، یک مرکز طراحی وابسته به این شرکت در ایتالیا، کار طراحی آن را بر عهده داشته است.
در نگاه نخست چراغهای بزرگ و جلوپنجره آن ممکن است یادآور خودروهای دیگری باشند. با این وجود نمیتوان نقص ظاهری خاصی را به آن الصاق کرد. هماهنگی بین خطوط کناری بدنه، گلگیرهای برجسته، شیب سقف و چراغها و سپرها بهخوبی صورت پذیرفته است. اسپویلر کوچک سقفی عقب بهگونهای با سقف متصل است که همراه با قطعه مشکی رنگ پلاستیکی ستونهای عقب، حالتی شناور به سقف داده است.
طراحی داخل کابین نیز جذاب و مدرن است. نورپردازی مناسب نمایشگرها، کلیدهای زیبا، فرمان با دکمههای روی آن با روکش چرم، دوخت صندلیها با روکش چرمی و کوک قرمزرنگ، همه در کنار هم میتوانند مورد توجه قرار گیرند. البته کیفیت مواد را تنها با لمس و تجربه واقعی میتوان به دست آورد. و درصورتیکه برخلاف بسیاری از خودروهای چینی از کیفیت مناسبی استفاده شده باشد، میتوان امیدوار به ایجاد حس خوبی برای راننده و سرنشینان بود.
ابعاد CS35 نسبتاً جمعوجور و در حد لیفان X60 و امویام X33 و برلیانس V5 میباشد. لیستی از تجهیزات کامل را در این خودرو میتوانید پیدا نمایید. چرخهای 16 اینچی آلیاژی، کیسه هوا برای سرنشینان جلو، سنسور عقب، تهویه مطبوع، ورود بدون کلید، سیستم صوتی با شش بلندگو و رابط USB و ترمزهای ضد قفل ABS+EBD از جمله همین تجهیزات میباشند.
چانگان توانسته قیمت این کراس آور را در حد معقولی پایین نگاه دارد. با قیمتی در حدود 78 تا 92 هزار یوان، نهایتاً 15 هزار دلار باید برای CS35 پرداخت کرد که با توجه به واردات آن به صورت CBU به کشور، قاعدتاً رقمی بهمراتب کمتر را میتوان انتظار داشت. [دانلود ویدئو]